Jídelní lístek na 14.04.2025 – 17.04.2025

PONDĚLÍ: Přesnídávka Chléb s pomazánkou z pečené papriky (OBI,MLE)
Mléko (MLE)
Oběd Drůbková polévka s těstovinou (OBI,CEL)
Cizrnový guláš (OBI,MLE)
Chléb (OBI)
Čaj dobré ráno
Jogurt ZŠ (MLE)
Svačinka Jogurt (MLE)
Houska (OBI)
Čaj dobré ráno
ÚTERÝ: Přesnídávka Chléb s pomazánkou luštěninovou (OBI,MLE)
Zeleninový bar
Čaj se sirupem
Oběd Rajčatová polévka s kapáním (OBI,VEJ,MLE)
Kuřecí stehna pečená (MLE)
Rýže
Hlávkový salát s ředkvičkami
Svačinka Chléb s máslem a pažitkou (OBI,MLE)
Mléko (MLE)
STŘEDA: Přesnídávka Vaječná topinka (OBI,VEJ)
Zeleninový bar
Oběd čaj jablko s meduňkou
Vývar s tarhoňou (CEL)
Vepřové v kapustě (OBI)
Brambory
Tyčinka musli ZŠ
Svačinka Pudink s piškoty (OBI,MLE)
ČTVRTEK: Přesnídávka Celozrnné pečivo s pom. máslem (OBI,MLE)
Zeleninový bar
Mléko (MLE)
Oběd Zeleninová polévka (OBI,MLE,CEL)
Bramborové knedlíky (OBI,VEJ)
Vepřová pečeně (OBI)
Špenát (OBI,VEJ,MLE)
čaj ranní svěžest s citrónem
Svačinka Tyčinka musli
Kakao (MLE)
Ovoce
Alergeny:
OBI – Obiloviny obsahující lepek a výrobky nich;
KOR – Korýši a výrobky nich;
VEJ – Vejce a výrobky z nich;
RYB – Ryby a výrobky z nich;
ARA – Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich;
SOJ – Sójové boby a výrobky z nich;
MLE – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy);
OŘE – Skořápkové plody, ořechy, pistácie, makadamie, mandle a výrobky z nich;
CEL – Celer a vyrobky z něj;
HOŘ – Hořčice a výrobky z ní;
SEZ – Sezamová semena a výrobky z nich;
SO2 – Oxid siřičitý a siřičitany;
LUP – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj;
MĚK – Měkkýši a výrobky z nich;